ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

loader

Επόμενη εκδήλωση

Δεν υπάρχουν συμβάντα που βρέθηκαν

Εκδήλωση

Τίτλος:
3η σειρά εκπαίδευσης επαγγελματιών στη μέθοδο “Θετικοί Γονείς Χαρούμενα Παιδιά”
Ημερολόγιο:
Ημερομηνία:
20/01/2017 - 23/01/2017
URL:
Συγγραφέας:
Super User
Capacity:
Unlimited
Συμμετέχοντες:
Αντιγραφή σε:

Περιγραφή

Εργάζεστε με γονείς  ή παιδιά και θέλετε να εξελίξετε τα θεραπευτικά σας εργαλεία;
Θέλετε να προσφέρετε στους γονείς χρήσιμες αντιλήψεις και στρατηγικές για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο ρόλο τους;
Η Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρεία υπό την αιγίδα της Β!  Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών διοργανώνει  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κύκλο ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στη μέθοδο:
«Θετικοί Γονείς Χαρούμενα Παιδιά», πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων για παιδιά με προβλήματα διαγωγής και υπερκινητικότητας.
Οι συμμετέχοντες, πέρα από την πλήρη εκπαίδευσή τους στο εγχειρίδιο της μεθόδου, θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και χρήσιμα εργαλεία (workbook) που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την θεραπεία με οικογένειες με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Επίσης, θα έχουν δικαίωμα δίωρης εποπτείας πάνω στο πρόγραμμα σε δικά τους περιστατικά, μετά το πέρας της εκπαίδευσης τους.
Η εκπαίδευση είναι διάρκειας 32 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από την  Παρασκευή 20 έως και τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος στα 15 άτομα. Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,ανοίξτε τα επισυναπτόμενα αρχεία ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Θετικοί γονείς